Van medewerker naar eigenbaas

Datum tijd

Met mijn ruim 11 jaar werkervaring als Receptioniste/ tefoniste in diverse hotels , in de luchtvaart, gezonheidszorg en als financieel administratief medewerkster heb ik in een breed scala van industrieën gewerkt en een breed scala aan specialistische kennis opgedaan. Maar er was geen plek waar ik al mijn vaardigheden kon gebruiken.

Mijn “rugzak” zat dus vol specialistische kennis en vaardigheden, maar ik kon er maar een deel van gebruiken. Ik was daar op den duur niet tevreden mee en voelde me afgeremd.

Toen kwam Corona en de mededeling "op naar het thuiskantoor". Ik was veel productiever en hoewel ik meer uren werkte dan op kantoor, genoot ik er enorm van.

Ik zat er al lang over te denken om mijn eigen bedrijf op te zetten als  virtueel assistent op te zetten... dus begon ik concrete plannen te maken en mijn doelen op te schrijven. Dus ik, degene die meestal op ''veilig'' speelt, zette mijn eigen bedrijf op.

En nu ... mijn onafhankelijkheid was de beste beslissing! Mijn klanten komen uit de meest uiteenlopende branches met een grote diversiteit aan wensen en eisen. Ik kan nu alles gebruiken wat ik de afgelopen jaren heb geleerd en elke dag iets nieuws leren. Wat ik jouw zou willen meegeven stap uit je comfortzone en wees Dapper!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.