Karine's Favoriete Gadgets : Speciaal voor thuiswerkers en ondernemers die meer gemak willen 

Datum Tijd

De tijd vliegt voorbij. Nu het bijna twee jaar geleden is dat velen van ons thuis begonnen te werken vanwege de pandemie, en als je je werkruimte nog niet hebt ingericht en aangepast naar je behoeften, dan is het waarschijnlijk tijd om eraan te beginnen. Of je nu in je slaapkamer ,op de bank in de woonkamer of in de keuken zit, je hebt misschien wat extra's nodig om comfortabel te typen, online te vergaderen of je gewoon te concentreren. Soms betekent het dat je een nieuw bureau, lamp of monitor moet kopen; soms betekent het gewoon een huishoudartikel vinden dat het leven een beetje gemakkelijker maakt.

Zelf gebruik ik de onderstaande producten om mijn thuiswerksituatie praktischer, aangenamer of simpelweg meer mogelijk te maken. 

Mijn koptelefoon gebruik ik voornamelijk tijdens het bellen met klanten maar ook voor het optimaal luisteren van muziek of de radio vind ik hem ook ideaal. Zo stoor ik mijn omgeving niet met mijn muziekgenres. Ik gebruik momenteel ......  Ik kan ermee  naar muziek luisteren, Slack-pings opvangen en oproepen aannemen, allemaal met het extra voordeel van wat ruisonderdrukking/ noise canceling om het geluid van buiten te overstemmen. Het bereik is ook geweldig voor mijn appartement - ik kan overal in huis zijn zonder de verbinding met mijn computer te verliezen, wat erg fijn is als ik van mijn bureau weg moet om bijvoorbeeld het eten klaar te maken. Echt een ideale koptelefoon dat geschikt is voor elk moment.

Terwijl ik op een MacBook werk, is deze Satechi-hub een redder in nood geweest voor het aansluiten van podcasting-microfoons en andere apparatuur die ik plotseling alleen gebruik.

Ik gebruik tonnen batterijen met mijn flitser als ik thuis fotografeer en ik merk dat deze oplaadbare batterijen zoveel langer meegaan dan gewone batterijen voor eenmalig gebruik. Ze besparen me niet alleen ritjes naar de winkel en houden meer batterijen uit de vuilstortplaatsen, maar ze besparen me uiteindelijk ook geld.

LAPGEAR DESIGNER LAP DESK

Ik zou meer aan een bureau moeten werken, maar ik werk veel vanaf de bank. Het is slecht voor mij, maar ook erg comfortabel. Het gebruik van een schootbureau zoals dit helpt me op zijn minst te doen alsof ik wat gewetensvoler ben over mijn houding; bovendien is het handig om op fysiek papier te schrijven (of wanneer mijn laptop te heet wordt

HUANUO MONITOR MOUNT STAND

Deze monitorsteun brengt mijn scherm op een mooie hoogte zodat ik niet voorover leun, en het is de hoogste die ik heb gevonden. Andere monitorarmen die ik probeerde, waren gewoon niet lang genoeg voor mij toen ik stond terwijl ik aan het werk was - en ik ben niet zo lang op vijf voet, 11 inch. Met de steun kan ik mijn monitor ook precies op de juiste hoogte instellen voor films of Animal Crossing wanneer ik mijn bureau als mobiel entertainmentcentrum gebruik. —Jay Peters

HUANUO MONITOR MOUNT STAND

Draadloze oplader van iQ heeft het opladen zo makkelijk gemaakt voor mij. Niet alleen krijg ik de mogelijkheid om zonder de knopen van kabels op te laden maar ook om 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.