Je zit midden in de groeifase van je bedrijf en je onderneming blijft alsmaar groeien. Je werkt jezelf helemaal rond en komt nauwelijks aan rust toe om op adem te komen.

Als je heel eerlijk bent tegen jezelf weet je dat je prive en werk gescheiden wilt houden zodat je kunt ontspannen. Zet gewoon je mobiele telefoon uit en ga naar de spa. Slaap in het weekend weer uit en geniet van een ontspannen ontbijt. Geniet van een ontspannende zondagswandeling.

 

Hoe klinkt dat voor jou?

Welk gevoel krijg je alleen al bij de gedachte van meer vrijheid?

Heb je ooit erover nagedacht om samen te gaan werken met en virtueel assistent?

Maar hoe zou een virtueel assistent je kunnen helpen?

Gemakkelijk! Omdat jouw tijd waardevol is. En zodat het je kan helpen om meer tijd te kunnen gebruiken voor de belangrijkere dingen en te genieten van uw kostbare tijd met je gezin of fammilie en vrienden. Ik heb speciaal oor jou 10 redenen waarom een samenwerking waardevol en winstgevend is.

Met deze 10 redenen zal jouw zakelijke leven en persoonlijke leven snel gemakkelijker en meer ontspannen aanvoelen.

 

Reden 1 : Win meer tijd

Uitbesteden betekent taken overdragen en uit handen geven. Je zal verbaasd zijn als je inziet hoeveel tijd je aan het einde van de dag nog hebt. Je wint tijd en kunt het voor jezelf gebruiken, voor je gezin zorgen of genieten van je tijd met vrienden.

Probeer het eens! Je voelt hoe fijn het is om 's avonds je telefoon uit te zetten of de volgende ochtend te slapen. Het gevoel van ontspanning en rust kan wonderen doen voor uw welzijn.

Reden 2: Meer vrijheid voor core business

Een virtuele assistent moet van taken ontlasten. Wanneer je bereid bent om taken uit te besteden denk aan taken die je niet leuk vindt, die tijdrovend zijn of die je simpelweg van je laatste zenuwen beroven. Kan je wanneer je de stap neemt je volledig gaan concentreren op je core business.

Maar wat houd dat in? Je legt de focus  op de belangrijke dingen die jouw bedrijf vooruit helpen. Denk bijvoorbeeld aan extra vrije tijd voor bijscholing, teammeetings of klantacquisitie.

Reden 3: Flexibele ondersteuning

Een andere reden waarom je met een virtuele assistent zou moeten werken, is dat een VA je flexibel kan ondersteunen.

Ik hou van de flexibiliteit en pas me aan mijn klanten aan.

Het is niet relevant of er 's ochtends, 's middags of ' s avonds taken zijn. Als VA ben ik maar 1 telefoontje of berichtje verwijderd van je en dus 24/7 bereikbaar. 

Reden 4: Kostenbesparing

Ik werk als virtuele assistent vanuit huis of onderweg. Ik gebruik mijn eigen gebruiksvoorwerpen, zoals laptop, bureau, W-Lan, mobiele telefoon en printer.

Mijn klanten hoeven dus geen kantoorruimte in te richten en kosten te betalen.

Daarmee zijn ook de extra kosten, zoals zorgverzekeringen, loonbelasting en andere kosten niet van toepassing.